Sziasztok. Igényes 30-as pasikent Budapest belvarosaban vendegul latnek egy bevallalos part szerda este.
Hetero alapon. Imadom ezt a felallast.
Hetero alapon. Imadom ezt a felallast.
Sziasztok!
Most szombaton (08.05.) „beöltözős” Kamionosok és Prostik buli lesz az esztergomi IceBeach-en. Párosunk lány tagja szexiben menne, és bulizna egy jót, ha lenne egy szimpatikus lány társa aki szintén szexin öltözne. Ha jönnél/jönnétek a buliba, kérünk privát üzenetben jelezd. A buliról többet a Facebookon…
Most szombaton (08.05.) „beöltözős” Kamionosok és Prostik buli lesz az esztergomi IceBeach-en. Párosunk lány tagja szexiben menne, és bulizna egy jót, ha lenne egy szimpatikus lány társa aki szintén szexin öltözne. Ha jönnél/jönnétek a buliba, kérünk privát üzenetben jelezd. A buliról többet a Facebookon…
Szívesen szopnék egy jót még ma este.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szex ma este? 40es vastag farkú pasi keres nőt vagy párt
képek adatlapon

Ma éjjel valaki Pest és környékén kaland?
Privátot írj.
Privátot írj.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kifutó végénél gecit nyelnék 12:30-ig.
Valaki akar még üríteni?
Valaki akar még üríteni?
Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Dél-pest, és reptér környékén cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok nőt vagy párt keresek Gyálon

Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
Sziasztok!Van hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni még ma este??Vagy esetleg csak néznelek Titeket!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok!!Valaki??
Most szopnék aktív/bi srácot Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.