Sziasztok valaki ma éjszakára,adatlapot olvas
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sex partnere lennék nőnek vagy parnak, csak a hölgy örömére. Pestmegye Tököl és környéke
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van

Sexpartnereim fogadnám ma de.!Monor
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk .
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Augusztus 17 től 21 ig szabin vagyunk .
Sziasztok! Holnap (08.02-án) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok sportos 40 es pasi játszótársat keres ma estére 2 ker Hűvösvölgy környéke fogadni is tudlak sportos vékonyabb hölgyet keresek párt csak hetero alapon szép estét üdv P
Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
A jövőhéten (2023.08.07 és 08.13. között) a szabadságomat töltöm. Erre az időszakra keresem szabadidőpartnerem, egy 18 és 45 év közötti hölgy személyében. Ha szívesen töltenéd velem az idődet, szeretsz új emberekkel megismerkedni, nyitott vagy a testi lelki élvezetekre, akkor neked szól ez a hirdetés!
37 éves kalandvágyó férfi vagyok, aktívan mozgok és felfedező szellemű vagyok. Szeretek a természetben barangolni, de nem vetem meg, hogy egy pohár bor mellet filmezzünk és összebújjunk. Célom tehát, hogy ezt az időszakot egy csinos, filigrán hölgy társaságában tudjam eltölteni, akivel kellemes élményekben gazdagodhatunk.
Amit kínálok neked:
-Kalandokban gazdag élmények
-Sok nevetés és jókedv
-Biztonságos és nyitott légkör, ahol a határaidat tiszteletben tartom
-Új barátság és emlékek
-Rengeteg orgazmus
Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzám, akkor ne habozz! Írj néhány soros bemutatkozást magadról.Ha úgy érzem, hogy kölcsönösen jól kiegészítjük egymást, akkor találkozzunk, hogy jobban megismerjük egymást!
37 éves kalandvágyó férfi vagyok, aktívan mozgok és felfedező szellemű vagyok. Szeretek a természetben barangolni, de nem vetem meg, hogy egy pohár bor mellet filmezzünk és összebújjunk. Célom tehát, hogy ezt az időszakot egy csinos, filigrán hölgy társaságában tudjam eltölteni, akivel kellemes élményekben gazdagodhatunk.
Amit kínálok neked:
-Kalandokban gazdag élmények
-Sok nevetés és jókedv
-Biztonságos és nyitott légkör, ahol a határaidat tiszteletben tartom
-Új barátság és emlékek
-Rengeteg orgazmus
Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzám, akkor ne habozz! Írj néhány soros bemutatkozást magadról.Ha úgy érzem, hogy kölcsönösen jól kiegészítjük egymást, akkor találkozzunk, hogy jobban megismerjük egymást!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Írtam privátban
(Ez egy válasz álmaidnője01 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 14:52

Sziasztok!
Mai nap kedd este 21 h körüli időpontra keresünk pasit hármas, orális kalandra , esetleg orál , kedvelő párt. Csak fogadni tudunk a mai napon! Privát , viber számmal ellátott levelet várunk. Különben az oldal csak az első pár levélre enged válaszolni!
Mai nap kedd este 21 h körüli időpontra keresünk pasit hármas, orális kalandra , esetleg orál , kedvelő párt. Csak fogadni tudunk a mai napon! Privát , viber számmal ellátott levelet várunk. Különben az oldal csak az első pár levélre enged válaszolni!
Matematika korrepetálás Bp és Tatabánya környéke ,,, priviben
Sziasztok!
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére.
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van