Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!Holnap szívesen fogadnék párt telkemen a Tisza tónál.Nudizás,napozás,hűsölés a medencében szex.Cuckold kedvelő párokat is ahol a férfi tag szereti nézni ha párját,előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Sziasztok! Orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Párként keresünk...
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Keresünk egy hölgyet... szívesen látnánk vendégül... akár hosszútávra is ismerkednénk... közös programok, utazás, stb. ...hetero alapon....
...vagy hosszútávra ismerkednénk egy párral, esetleg egy sportos, enyhén biszex pasival!
Kis méretű, borotvált farok előny!!!
Ha nem írsz nem is lesz semmi...
...viszont fénykép nélkül nem érdemes!!!
Csak 45 évnél idősebbeket keresünk!!!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép jó napot mindenkinek.
A környékemen főleg tartósan!
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
A környékemen főleg tartósan!

Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok !
Ma este heteró alapon , párok játszótársa lennék ! Reptéren , Szépvölgyi úton ..
Valóban 23 cm verkámmal
Ma este heteró alapon , párok játszótársa lennék ! Reptéren , Szépvölgyi úton ..
Valóban 23 cm verkámmal
Gödöllő és kke szopnék fiatal srácot rendszeresen
Sziasztok ma este ráckevére textil mentes fürdözésre ! Lenne olyan pár aki le jönne velünk?
Kerti partit csinálnánk. Bogrács vagy grill. Este pizsama parti. Csak hölgy. Csak üzenetben irj.
Sziasztok Pest megyében keresem azt a kielégítetlen asszonyt lányt párt akivel akikkel élvezettel töltenék 1-2 órácskát
Mindenki örömére
Pirivi ..

Mindenki örömére

Pirivi ..
Egy 32 éves francia fekete srác keres egy gyönyörű hölgyet vagy egy kalandvágyó házaspárt, aki eljönne velem tölteni a hétvégén (rugalmas az időm). 7. kerületben van a helyem. Írj privátban és kapcsolódjunk.
Vasárnaptól csütörtökig szívesen találkoznék hölggyel, párral.
Sziasztok !
Valóban 23 cm cerkámmal , ma este heteró pár játszótársa lennék !
Valóban 23 cm cerkámmal , ma este heteró pár játszótársa lennék !
Sziasztok!Pár aki csatlakozna Szombaton.Nudizás,napozás,Hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Hölggyel ,házaspárral ismerkednék!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
viber jo lenne
sziasztok most 7vegen feleseget hasznalnek vannak e itt erre izgulo pasi esetleg? hely kellene utazni tudok!