Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Most korán reggel a városligetnél cumiztatnék fiatal vékony partnert ! Kitartó cumizót keresek ! Helyem van ! Siess..
Sziasztok! A középmagyarországi régióban keresek biszex párt! Akár mai találkozásra is!
Délelőtt szopnék Budapesten belül, korombeli pasik érdekelnek. Hely szükséges.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!

Budapesten ma valaki? Hely van, de tudok utazni is. Pár is érdekel.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm
Sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Férfit kereső hölgyet,párt keresek, akinek van kedve megkereshetne, szívesen találkozom
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Ma éjjel valaki kaland? Budapest és környéke
Kocsim van. Privátba írj.
Kocsim van. Privátba írj.
Sziasztok, bp-n keresek hölgyet, akár napközbeni randira is

Sziasztok! Masszőr párt keres Budapesten és környékén!