Sziasztok speedzone campen valaki?
Fiatal, bulis hetero párt vagy kisebb társaságot is akár… bárhogy is, de nagyon keresek…. Jelige: focikávé

Szigeten hölgy, pár keressen bátran

Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!
Pár vagy Hölgy aki szivesen kalandozna?
Pár vagy Hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok, lányokkal ismerkednék, vagány párhoz csatlakoznék :P
Asszonyok lányok párok ?Sportos jól tejelő kan keres privi
Szívesen találkoznék párral Péntek este belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Ma estére keresünk csak párokat!
Max 40ev!
Max 40ev!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
sziasztok most 7vegen ra ero nyitottpárok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha elotte használnák a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül.

Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
sziasztok!
37 éves sportos ápolt pasi vagyok! Szívesen fogadnék - akár ma este is vagy hétvégén - párokat vagy csak a pár hölgy tagját. Helyem van Újpesten
37 éves sportos ápolt pasi vagyok! Szívesen fogadnék - akár ma este is vagy hétvégén - párokat vagy csak a pár hölgy tagját. Helyem van Újpesten
szeretőt keresek 40es 190/90 19/6 férfi vagyok

Szép jó napot mindenkinek.
A környékemen főleg tartósan!
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
A környékemen főleg tartósan!
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok
Ma , péntek estére, vagy szombati napon találkozni tudó szexpartnert keresek, elsősorban pár, vagy hölgy személyében.
Pest megye-Bp utazni tudok kocsival.
Helyes, 45 éves, kitartó, és tapasztalt férfi vagyok!
Fotók kapcsolataimnak vannak az oldalon!
Várom privát jelentkezeseteket!
Üdv
Ma , péntek estére, vagy szombati napon találkozni tudó szexpartnert keresek, elsősorban pár, vagy hölgy személyében.
Pest megye-Bp utazni tudok kocsival.
Helyes, 45 éves, kitartó, és tapasztalt férfi vagyok!
Fotók kapcsolataimnak vannak az oldalon!
Várom privát jelentkezeseteket!
Üdv
Valaki vácon ma szopna?
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Diszkrét bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Diszkrét bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn