Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Ma estére keresünk Budapestre izmos pasit, hármas szex, heteró alapon..
Csak privátban, fénykép és videóhívás szükséges…
Ha csak a duma van ne is írj maradj otthon és használd a bal kezed…
Csak privátban, fénykép és videóhívás szükséges…
Ha csak a duma van ne is írj maradj otthon és használd a bal kezed…
25 . péntek déluzánra estére keresem szexpartnereim ,kiadós szexre
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Sziasztok.
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Sziasztok,
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Párok ?Autós tali szabadtéri szex ?Edina Zoli privi
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival
A többes szám mit takar konkrétan?
(Ez egy válasz Kettesben 75 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Albertirsa 50 km és körzetében keresnék partnert, partnereket!
45 éves, merev, kemény farkú, helyes férfi vagyok.
Privátban várok üzenetet!
Kalandozna valaki?
Albertirsa 50 km és körzetében keresnék partnert, partnereket!
45 éves, merev, kemény farkú, helyes férfi vagyok.
Privátban várok üzenetet!
Kalandozna valaki?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.