sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak-e erre nyitott parok itt? hely kellene utazni tudok!
Budapesten párral ismerkednék hetero alapon hosszabb távra.
Ápolt, igényes, értelmiségi pasi vagyok.
29/F
Ápolt, igényes, értelmiségi pasi vagyok.
29/F
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas??? Szopatnek hoki
Este diszkréten szopnék. Tata és környéke! Kíváncsi heterot is
Sexpartnereim keresném ma du.!19.ker.,Vecsés,Üllő!
Hely kell!
Hely kell!
Ma este pár akinek volna kedve ismerkedni Egerszalók nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál tófürdő korona borháznál?
Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
Gyál-környéki nővel párral ismerkednék!

Csütörtökön Budapesti belvárosi lakásomba Nőt kortól függetlenül / lehet akár idős is / Szívesen kényeztetnék ! Kölcsönös szimpátia esetén akár hosszabb távú kapcsolatnak sem lennék ellene !
Ha szopatnál vagy dugnál ma egy magas férfias 40 es pasit akkor írj.hely van Bp.anoním is megoldható
Szia!
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
A mai nap délelőttje folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Párokat fogadnék ma éjszaka a 7.keruletben,mindkét fél örömére akár
imádom ha ketten szopnak!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott akit ez izgatná!hely kellene utazni tudok!
Kedd estére keresnénk párt . Akik tudnának minket fogadni Pesten …
Holnap délelőtt Dunaharasztiban 60 körül úriember?Privátban beszéljünk .
Sziasztok, neccruhákat és egyéb szexi cuccokat kedvelő hölgyet keresek. 11. kerben helyem van, ha csak ez lenne az akadály

Sziasztok! Ha szóló pasit kerestek Budapestről, írjatok nyugodtan. Esti órákban elérhető vagyok.