Sziasztok!Szombaton nudizást kedvelő pàrt,párokat fogadnék telkemen a Tisza tónál.Nudizás,medencézés,szex.Este Egerszalókon a nosztalgia fürdőben párral ismerkednék
Kereslek a profilom alapján
Budapesten napkozben szivesen atigranek csinos Holgyhoz, akar csak egy maszti erejeig. Irjatok batran! Szep penteket!
Ma 15után szopnék kocsiban esetleg ha helyed van úgy is jó. Fót és környéke
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket,párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Képcsere és egymásra hangolódás után nagyon nyitott leszek! Várom üzeneted!

Sziasztok!
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok, mi egy fiatal sportos 19-20éves pár vagyunk akik hármashoz keresnek egy harmadik lányt, kezdők vagyunk a kor nem számít, a lényeg a szimpátia

Sziasztok!
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz
(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz

(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
MA éjjel,hajnalban!!! Valak tali b,szub párral Szentendre-Visegrád környékén? Nem holnap után, jövőhéten hanem MA éjjel!
adatlapunk alapján ismerkedünk
Írj nekem légyszives és megbeszéljük.
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 14:58

Ma este Budapesten szopatnék. Ápolt hetvenes. Ha kell, hely van, vagy kocsiban.
Nekem jó a ma este.
(Ez egy válasz Kocka man üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MA este?
Ma este pár,közös nudis fürdőzés,szex,Telkemen a Tisza tónál?
Sexpartnereim keresném ma du.!
Üllő,Vecsés!
Hely kell!
Üllő,Vecsés!
Hely kell!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este Budapesten szopatnék. Ápolt hetvenes. Ha kell, hely van, vagy kocsiban.
Van esetleg itt olyan, aki szállást biztosítana pár órára párnak kukkolasért mondjuk?
Szopatok v szopok pesti van??
Sziasztok este párt vagy hölgyet fogadnék vagy utazok is ha kell. A részleteket beszéljük privátban.