Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal barátkoznék
Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal barátkoznék
Ma esti kaland? Belváros, Bp.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!
sziasztok ma estére vagy holnap szerda estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
sziasztok feleseget kényeztetnék (használnék) a ferje elott )cuckold) Akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Budapesti párt keresek akit lehet ma kukkolni. Akár búvóhely nálam is megoldott

Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Pesten ketesek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok! Tapasztalt, sportos pasiként keresek Bécsben és Budapesten is (vagy a kettő között) kellemes párt vagy hölgyet izgalmas időtöltésre. A héten Budapesten vagyok.
Üdv. I.
Üdv. I.
Sziasztok !
Átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem, heteró alapon párt keresek Budapesten !
Átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem, heteró alapon párt keresek Budapesten !
Sziasztok párhoz-nőhöz csatlakoznék!
Orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Sziasztok,
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Napkozben csinos Holgy tarsasaga lennek egy fel oras tartalmas talira, akar rendszeresre is. Irj batran!
Sziasztok! A holnapi nap folyamán kora délután vagy délután keresnék hölgyet és vagy párt . Kukkolás érdekelne, kölcsönös szimpátia esetén akár be is segítek.