Enyhe bi férfit keresünk nem nagy mérettel, max 35 éves korig. Utazni tudj, és ha lehet ne érezd tehernek, ha komoly 20 percet vezetned kell. Viber, és gyors telefonszámcsere alap nálunk.
Hétfőn délelőtti órákban szopatnám vastag farkamat Budapesten.
Priviben írj.
Priviben írj.
Valaki van Alsónémedi Soroksár Dunaharaszti Gyál Ócsa és körmnyékéről a környékről????írjatokkk max 40 ig keresnék
Amennyiben érdekel egy 22cm-es és jó vastag kuki. Írj privit.
(Csak párok vagy nők
(Csak párok vagy nők
Valaki Alsónémedi penny parkoló vagy kamion parkoló???
Igen, csak párt!
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van
Pesten 20 órától egész este.hely van
Valaki Alsónémedi és környékéről???? Max 40 éves
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapesten hajnalban/vagy napkozben raero Holgyeg part keresek alkami talikra. Tapasztalatom van. Nagyon sok dolgot kiprobalnek. Bi parok is irhatnak! Szolo sracok ne!
Budapesten most pár vagy férfi? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Szép estét. Szeretnék párral, hölggyel találkozni. Ha lenne férfit kereső partner, írhatna vissza
Szép napot.
Olyan házibarát senkit nem érdekel mint én?
Írj bátran a részletekért.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Albert
Olyan házibarát senkit nem érdekel mint én?
Írj bátran a részletekért.

Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Albert
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Sziasztok Párok Lányok Ma este 19 órakor reptérnél leszek benne vagyok kukkolásban ,hölgy szoptatása,ráélvezés esetleg farokverés ha benne vagytok irjatok 19kor ott leszek.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Holnap Egerszalókon a Salirisben leszek szauna világ naturista részén.Párral ismerkednék.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, tali akár ma este.