sziasztok vannak e itt olyan pasik akik elott használhatnám a feleseget s akit ez izgatná?
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Hellyel rendelkező, igényes, ápolt, intelligens,nagy intimű,sportos testalkatú srácként keresek mai napra!Olyan párok illetve hölgyek levelét várom akik valóban találkozni szeretnének!
Kérem az unatkozó,otthon ülő,magukat párnak kiadó valamik ne irogassanak,ne raboljuk egymás idejét fölöslegesen!
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Hellyel rendelkező, igényes, ápolt, intelligens,nagy intimű,sportos testalkatú srácként keresek mai napra!Olyan párok illetve hölgyek levelét várom akik valóban találkozni szeretnének!
Kérem az unatkozó,otthon ülő,magukat párnak kiadó valamik ne irogassanak,ne raboljuk egymás idejét fölöslegesen!
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Párokkal egymás előtti szexre,pasikkal az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes 40 es sportos kan keres privi
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Hölgy vagy Pár,aki még most kalandozna?Ápolt,igényes39 éves férfi vagyok4Kukkolás és autós kaland is érdekel!Írjatok!
Hát ki az aki nem mene!!

Hát ki az aki nem mene!!

Asszonyok lányok párok ?Sportos hetero kan keres privi !
Sziasztok! Kifejezetten orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával!
Ma este keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 28 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok , aktív férfit vagy férfiakat keresek a ki autójába vagy valahol a szabadba dugnának szopatnának diszkréten Budapest és környéke
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki?????
Szia . Hova??
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák alkalmanként ,diszkréten !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznák alkalmanként ,diszkréten !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....