Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek

Ma délelőtt, kora délután, napközben..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgyet vagy part keresek! Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Valaki holnap megy ki hungexpora????
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi !
Sziasztok, Budapesten ma este?
Hosszútávra keresünk egy budapesti, megbízható, igényes férfit házibarátnak. Kérjük mielőtt írnál olvasd el az adatlapunkat!
Privát üzenetben kimásolom a leveleit! Persze csak duma van neki!!!
(Ez egy válasz trust005 üzenetére (2023. 10. 20. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali,
Párokkal, nőkkel ismerkednék, 10.21. szombat este találkoznék is Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében.
Üzenetben beszélgessünk elsőnek.
Párokkal, nőkkel ismerkednék, 10.21. szombat este találkoznék is Bp-Cegléd-Szolnok vonzás körzetében.
Üzenetben beszélgessünk elsőnek.
Sziasztok párokat hölgyeket várok otthonokban,Budapesten a dohány utcában.
Én 30éves 178cm 80kg
Én 30éves 178cm 80kg
Izgalmas estét, sziasztok. Lehetőség szerint szeretnék találkozni párral,hölggyel. Akinek lenne kedve írhatna vissza
Helló Hölgyek.
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Merre mentek?
Már egyszer átvert?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 20. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 18:57
Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Na kamuzol megint????
Vastag farkú, potens 40es férfi ismerkedne nővel, párral
Képeim adatlapomon!

Na kamuzol megint????
(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 10. 20. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 16:50

Sziasztok! Várom a hölgyeket , párokat csendes otthonomban ma este Gödöllőn.Várom üzeneted!
35éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék , nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba. Helyem van
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölggyel randiznék! Hetero, 46 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Várom a hölgyeket , párokat csendes otthonomban ma este Gödöllőn.Várom üzeneted!