Hetero pasiként keresek egy párt, akikhez csatlakozhatnék Budapesten.
Itt lényegében csak a kapcsolatot szeretném felvenni és inkább élőben ismerkedni,
Itt lényegében csak a kapcsolatot szeretném felvenni és inkább élőben ismerkedni,
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot ?
kocsimban vagy nálad! Belváros környéke

Ma budapesten egy közös maszti?max 20 perc ? 3 13 ker 40 es pasi
Sziasztok !
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék párt……..vagy szóló hölgyet.
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék párt……..vagy szóló hölgyet.
Sziasztok! Csinos, masszázst is kedvelő lánnyal ismerkedne intelligens, diszkrét, megbízható pasi. Privátot írj. Köszönöm!
sziasztok! holnap ismerkednék, kalandoznék budapesti párral, lánnyal. helyem van. mehetünk swinger helyre is ha úgy van. priviben írj.
42 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Szarul nezel ki, oreg vagy, helyed sincs, de mas parja kellene...
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 11. 07. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 13:18

sziasztok van e itt olyan pasu akit izgtaná ha mikozben dugja a párját akozbe én nyalnek alattuk? hely kellene utazni tudok
sziasztok van e itt olyan pasu akit izgtaná ha mikozben dugja a párját akozbe én nyalnek alattuk? hely kellene utazni tudok
Esetleg valaki-valakik, ma napközben a XVII.-ben hellyel egy kis kalandra?
Sziasztok.40 es pasi vagyok,Újpalotán és környékén keresek szexpartner hölgyeket és párokat .Diszkréció adott és elvárt.
Baszó bika ma este??
Pesten párt fogadnék otthonomban esténként.
Ma este Budapesten párokat hallgatnék/kukkolnék, csatlakoznék.
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Ma estepárt csajt keresek! Maglódon találkozhatunk.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Holnap azaz kedd de. keresk szophato pasit dabason !!! Privat írj köszönöm
Sziasztok! Hölgyet keresek kölcsönös orális kényeztetésre Budapesten belül. Ha érdekel keress priviben.
Sziasztok !
Ma este fogadnék párt cuckold kapcsolatra.
Ma este fogadnék párt cuckold kapcsolatra.
Sziasztok
Sub beállítottságú hölgyeket vagy párokat keresek, cuckold, hàzibaràt témában. Általában napközben érek rá, és titkos kapcsolatot keresek.
Sub beállítottságú hölgyeket vagy párokat keresek, cuckold, hàzibaràt témában. Általában napközben érek rá, és titkos kapcsolatot keresek.