Sziasztok! Holnap délelőtt a Campona környékén keresem partnerem, partnereim!
Sziasztok! Ma egész nap várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Most valaki Kondorosi úti kifolyónál?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok
Lányokat keresnénk.
Fiúk most nem köszi.
Kamerás beszélgetés a szelektálás végett

Fiúk most nem köszi.
Kamerás beszélgetés a szelektálás végett

Sziasztok. 24 éves srácként szívesen ismerkednék, beszélgetnék tabuk nélkül

Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Sziasztok. Most Budapesten van hölgy vagy pár, aki autokazna, kalandozna, elutne a szabad idejét egy kicsit egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasival?
Sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek kivancsiskodnek ! Hely kellene utazni tudok!
Barátnőmmel keresünk több srácot egy kis mókához! Úgy látszik muszáj leirjam, fontos az önkritika illetve az, hogy pontens légy, ne zavarjon a többes! Csak azért írom le, mert rengetegszer futottunk bele, hogy írásban mindenki Brad Pitt személyesen meg fel sem áll!
Január első hetében keressük azt a bàtor fiatal nagyméretű fiút aki kalandozni velünk egy wellness fürdőben..persze titokban,feleség tudta nélkül..ez egy teszt lenne..többit privàt üzenetben
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Belevaló, keményen kúrni szerető férfias pasiknak ribanckodnék napközben, hely belvárosban megoldható..
Hétköznap napközbeni szabadidővel keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok férfias külsővel, 18/4 borotvált intimmel. Érd, Bp és ezek környéke, ahol keresek, hely kell, de autóm van. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos.
Nővel, Párral ismerkednék.
Fiatal srác ismerkedne Budapesten hölgyekkel vagy párokkal
Helyem sajnos nincs

Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Szép Napot! Párral szeretnék ismerkedni!