40-es pasi 19/6 farokkal keres kedves nőt vagy párt. Képeim adatlapomon láthatók! Adam
11.be most 3.nak valaki mi 2 uni biszex pasik vagyunk hely van
Ápolt, jó méretű férfit szopnék élvezésig ma Budapesten vagy szívesen csatlakoznék biszex párokhoz is, ahol szophatok-nyalhatok
Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.

Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

hello irj
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 20:43

Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Hölggyel vagy Párral ismerkednék.
Szigetszentmikloson holnap napközben leszopnék valakit
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Nem vagyok független, munka miatt sokat utazom, azon megyékbe ahová ezt az üzenetet megosztottam. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!
Sziasztok !
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek.Diszkréció,biztonság adott és elvárt.Helyem van Szentendrén.
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres havert keresek.Diszkréció,biztonság adott és elvárt.Helyem van Szentendrén.
Sziasztok. Dzivesen beszélgetnék párokkal hölgyekkel. Akár itt akár skypron.
Az esélytelenek nyugalmával!
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Reggeli találkozás többesben?

Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.
Sziasztok!
Sexpartnereinket fogadnánk ma napközben!
33-43é ápolt,jóképű pasik vagyunk!BP.!
Sexpartnereinket fogadnánk ma napközben!
33-43é ápolt,jóképű pasik vagyunk!BP.!
40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kielégítenék a következő napokban.

Én is….
(Ez egy válasz szentanna üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nyalnék puncit..