Sziasztok!
Kedves párral szeretnék ismerkedni. 39 éves sportos, többesben tapasztalt srác vagyok.
Kedves párral szeretnék ismerkedni. 39 éves sportos, többesben tapasztalt srác vagyok.
Pesten fogadnék biszex párt ma este.
Sziasztok… ma estére keresnék párt,Budapesten/Pest megyében autós kalandra…
20/6os szép intimmel
Írj privát
20/6os szép intimmel

Írj privát

Budapesten hozzánk csatlakozó hölgyet keresünk. Férfit semmilyen formában sem, mert férfi tagunk kitesz két férfit is a teljesitményével. Nem reagálunk férfiak megkeresésére, illetve tiltjuk.
Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki???
Diszkrét cumi neked.11. ker.

Sziasztok. Ma pesten leszek és szívesen huncutkodnék!!!
sziasztok.
Kitartó,nagy farok kedvelő hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Budapesten.
Kitartó,nagy farok kedvelő hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Budapesten.
Sziasztok jatszotarsakat keresünk pár vagy női beszallo személyében írjatok ha szimpik vagyunk
Valakinek nincs kedve MOST a 11ker környéken kiverni a farkam?? Tele vagyok és magamra akarok élvezni! Kocsimban vagy nálad!
Sziasztok! Holnap estére (01.17. szerda) autós kalandra (orál) keresünk vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit. Csak Budapesten belül. Arcos és intim fotót fogunk kérni a megadott email címen! Privátban keress bennünket! Ági és Zoli
Sziasztok.
01.18. Csütörtökön 9. kerületben szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz. 28 éves ápolt kitartó fiatal srác vagyok.
01.18. Csütörtökön 9. kerületben szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz. 28 éves ápolt kitartó fiatal srác vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e itt erre nyitott emberkék? Jely kellene utazni tudok!
Hölgyekkel, párokkal csevegnék Skype-on
live:.cid.313f4e25b4880bdc
live:.cid.313f4e25b4880bdc
Valakit lehetne lesni hoki közben.??
40es 190/90 19/6 pasi ismerkedne
)))) képek adatlapomon

Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék szombat este egy érett, budapesti párt.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Kedd (01.16.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Dabas szopnék 10 körül.
Sziasztok jatszotarsakat keresünk párok nők személyében szombatonként Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Többit privatba megbeszéljük
Többit privatba megbeszéljük