Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok ma estére keresnénk komoly találkozni akaró párral
Kecskemét környékén fogadni tudunk
Kecskemét környékén fogadni tudunk
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Cegléden találkoznék kellemes közös elfoglaltságra.
Sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve, azzal szívesen ismerkednék.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi fuggetlen maci, párhoz is csatlakozom. Képeim, videóm az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok. Hölgyekkel,esetleg párokkal ismerkednék adatlapom szerint,ma és a hétvégén. Utazni tudok,de helyem is van Pest mellett. A részleteket privátban.
Sziasztok! Fiatal, sportos, potens pasiként csatlakoznék párokhoz, esetleg solo nőkhöz! Extrán nagy és vastag intimmel rendelkezem, amit használni is tudok. Utazni is tudok!
Budán fogadnék szexre! Nyitott szexmániás bi pasi vagyok
Diszkrét pipa nálam Neked.
Sziasztok.Ma késő este esetleg lenne valaki aki ugyan olyan kezdő,kiváncsi ezen a téren ahogy én?Hetero kapcsolatban élek,hetero is vagyok és leszek is csak kiváncsi vagyok erre a részre is.Ezért a diszkréció nagyon fontos számomra.
Igényes,fiatalok levelét várom.
Csak Budapest és környékéről.
Igényes,fiatalok levelét várom.
Csak Budapest és környékéről.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Aktív pasikat keresek, ma estefele, vagy holnap, egész nap, Érd-Bp. és környékéről. Szopass meg keményen, nyelesd velem. Hely van, legyél irányító, minden jóban benne vagyok a passzív oldalon. HELYEM VAN! Írj üzit, és gyere. 30-50 között várom kemény pasik jelentkezését!!
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Utazni tudok.
Szigetszentmikloson cumiznék ma. Viszonozni nem kell!
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok.Magas,izmos testalkatú pasi,nagy mérettel.Párral,nővel ismerkedne ma és holnap Demjénben a termál tónál