Sziasztok!
Ismerkednèk ,beszèlgetnèk. Írjatok privát üzenetet.
Ismerkednèk ,beszèlgetnèk. Írjatok privát üzenetet.
Szopnék, nyelnék... pasikat keresek, méretes dákóval, helyem van, érd-Bp. és környékén???
Szigetszentmiklóson cumiznék! Viszonozni nem kell csak elelvezned
Ma este progit, kalandot keresünk bpn
Tele a farkam…valaki/k esetleg akik szeretik ha sok jön és szívesen segítenének rajtam? Imádom amikor folyik mindenhol
nálad vagy kocsiban! 13ker környéke! Extra ha közben izgatod a seggem

Sziasztok !
Budapesten extra mérettel hosszú távra, heteró alapon játszótársat keresek !
Nők, heteró párok levelét várom!
Budapesten extra mérettel hosszú távra, heteró alapon játszótársat keresek !
Nők, heteró párok levelét várom!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok, ma délután, vagy holnap szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Budapesten a 14. kerületben. Magas, kulturált, ápolt férfi.
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Ma este progit, kalandot keresünk bpn
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 23. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 07:41
Törölt felhasználó (4735510)

sziasztok ma estéére keresnénk párokat utazni és fogadni is tudunk írjatok ha szimpik vagyunk
sziasztok ma estéére keresnénk párokat utazni és fogadni is tudunk írjatok ha szimpik vagyunk
Sziasztok.
Holnap,márc.23.án igényes privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Várjuk még jo fej vonzó PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is 52 éves korig!
Igényes környezetben,válogatott párokkal,házibuli jelleggel!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Holnap,márc.23.án igényes privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Várjuk még jo fej vonzó PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is 52 éves korig!
Igényes környezetben,válogatott párokkal,házibuli jelleggel!
Részletekért bátran keressetek privátban....

Ha Gödöllő felè jártok,keressétek meg engem
(Ez egy válasz Boy_91 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 22. péntek 09:14

Sziasztok!
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Valakinek nincs kedve idejönni hozzam (4-13ker határa) és addig szopni vagy verni a farkam amíg tele élvezem ?
ide jössz le megyünk a mélygarázsba vagy a te kocsidba és már játszhadozhatsz is vele! Sok jön

Estét
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok.Valaki lecumizhatna ma este újpalotán.
sziasztok 7vegen raero cuckoldra nyitott parok vannak e itt ahol a ferjet ozgatna ha elotte hasznaljak a párjat?
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Sziasztok.
03.24.-en vasarnap delutanra ES estere(kb.22 oraig)keresunk harmasra es elsodlegesen a holgy igenyeinek kiszolgalasara ferfi partnert pesti helyszinnel a belvarosban.Foto,telefon,ismerkedes delutan,szimpatia eseten folytatas kora estetol.Biszex beallitottsag es 17 cm feletti meret elonyben.Az adatlapunkon leirtak a mervadok,valasz csak azok teljesulese eseten.
03.24.-en vasarnap delutanra ES estere(kb.22 oraig)keresunk harmasra es elsodlegesen a holgy igenyeinek kiszolgalasara ferfi partnert pesti helyszinnel a belvarosban.Foto,telefon,ismerkedes delutan,szimpatia eseten folytatas kora estetol.Biszex beallitottsag es 17 cm feletti meret elonyben.Az adatlapunkon leirtak a mervadok,valasz csak azok teljesulese eseten.