Sziasztok csajt keresek buszos kalandra!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Pesterzsébeten!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Pesterzsébeten!
sziasztok lenne mi párosunknak egy elképzelése ,
szivesen megismerkednék másik házaspárral,vagy összejárós barátokkal vagy lánnyal közös szex baráti kapcsolat mellet
szivesen megismerkednék másik házaspárral,vagy összejárós barátokkal vagy lánnyal közös szex baráti kapcsolat mellet
Sziasztok cegléd kornyéken pucsitanék
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
irj
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 00:27

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szerintem eggyel arrébb ment....
De attól még nagyon jó!
De attól még nagyon jó!

Sziasztok,
Szentendre és kke?
Diszkrét bi uni srác vagyok,hely adott
Van aki tényleg akar találkozni ?
Szentendre és kke?
Diszkrét bi uni srác vagyok,hely adott
Van aki tényleg akar találkozni ?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Én Budapesten elek helyem nincs holnap ha így ok irj
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 14:16

Sziasztok! Holnap budapesten leszunk , nagy intimmel keresunk harmadiknak pasit a lany oromere HETERO alapon!!! Kamusok kimeljenek

Sziasztok! Holnap budapesten leszunk , nagy intimmel keresunk harmadiknak pasit a lany oromere HETERO alapon!!! Kamusok kimeljenek

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Sziasztok,
Olyan párokat keresek, akik komolyan is gondolják, nem csak beszélnek róla...
30 éves hetero férfi vagyok, tapasztalattal rendelkezem, párt keresek, kellemes idők eltőltésére,nem egy ürítésre!!
Budapest, Pest megye, utazni tudok.
Sajnos ki kell írni, valós pár vagytok és aktuális részetekről, beszéljünk privatban.
Szép napot
Péter
Olyan párokat keresek, akik komolyan is gondolják, nem csak beszélnek róla...
30 éves hetero férfi vagyok, tapasztalattal rendelkezem, párt keresek, kellemes idők eltőltésére,nem egy ürítésre!!
Budapest, Pest megye, utazni tudok.
Sajnos ki kell írni, valós pár vagytok és aktuális részetekről, beszéljünk privatban.
Szép napot
Péter
Sziasztok ma Margit szigeten szopnék
Sziasztok ma Margit szigeten szopnék
Valaki M5 Tesco glory???
A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.