Sziasztok! Bi pasipár vagyunk és bi párokkal ismerkedünk, akik kipróbálnának egy ilyen felállást 36 61 vagyunk vékony pasik korról függetlenül keresünk. Helyünk van Értelmes korrekt párokat keresünk. pasik is irhatnak
Ma Budapesten dugnék .. írjatok bátran.
Sziasztok lányok és hölgyek!
Kinek lenne kedve ma dél körül egy forró randihoz?
Búvóhely adott már csak a Te társaságod kell!
Irj!
Üdv
Kinek lenne kedve ma dél körül egy forró randihoz?
Búvóhely adott már csak a Te társaságod kell!
Irj!
Üdv
Sziasztok! Partnert keresek adatlapom alapján! Utazás nem gond!

Szia!
Budapesten hölgy alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, kemény, valóban 23 cm mérettel
Budapesten hölgy alkalmi játszótársa lennék!
Diszkrét, kemény, valóban 23 cm mérettel
Szopnék mélytorokkal. Pilis, Albertirsa, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Szigetszentmikloson cumiznék
Szigetszentmiklóson keresnék kalandot. Szeretem az érettebb hölgy korosztályt.
Szívesen kényeztetek , masszírozok.
Szívesen kényeztetek , masszírozok.
Szeretem megnyalni a lányok vagy nők punciját és seggét. Imádom, amikor a nők ettől kapnak orgazmust. Nyalhatok egy lányt vagy több nőt egyszerre. A kor nem számít. Jóképű férfi vagyok, 37 éves. Főleg a szőrös puncikat szeretem. Egyszer lehet találkozni, de ha tetszik, rendszeresen örömet szerezhetek a nyelvemmel. Írjon akit érdekel
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok! Pár ismerettségét keresem, tartalmas kapcsoltra, bi vágyakkal.
Köszönjük szépen Budapest
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 18:54

A hétre keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szeret hokizni,imádja a puncit a jó csajokat és az izgalmas szexfilmeket.
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
iKérem csak olyan írjon aki ráér esténként,tud utazni,vagyis meg tudja oldani a találkozást!Kíváncsi hetero urak válaszát várom bárhonnan!Igényes sportos srác vagyok Pestmegyéből!
A hétre keresünk!
Sziasztok!
Százhalombatta és környékén keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget napközbenre...
Százhalombatta és környékén keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget napközbenre...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Csütörtökön az Arénában a Divas show-ra szívesen adok 2 jegyet egy párnak, ha benne vannak hogy utána együtt dolgozzuk fel az élményet. Sportos, intelligens, jól szituált 40-es
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok!
Ma este pár,hölgy aki szeretne találkozni is?Fogadni,utazni is tudok!
Ma este pár,hölgy aki szeretne találkozni is?Fogadni,utazni is tudok!