Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ma estére reglap szerint keresünk.
Viber kell!
Viber kell!
Cegléden az esti órákra partnert keresek bármi kölcsönösen kellemes dologra.
Nagy fenekű hölggyel ismerkednék, hely van.
Sziasztok ma estére hellyel rendelkező potens pasit keresünk
Ma estére keresek párt, helyem van. Részletek az adatlapomon
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok, szombati randira keresek hölgyet Bp-en vagy környékén.
Sziasztok hölgyet keresek kellemes időtöltésre a hétvége folyamán. Keress üzenetben!

Sziasztok!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Adatlapunk szerint ismerkednénk, nem alkalmi inkább hosszabb távu kapcsolatra
Most a 9be vagyok szabadban autóban sex valaki?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok , Lány -Hölgy Szombat estére akihez mehetnék ? Érezzük jól magunkat
Szombat estére keresūnk párt vagy pasit akit meglátogathatunk lakásán budapesten.
Hello Hölgyek.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Sziasztok!
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hétfő esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hétfő esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Köszönjük, de egyéb elképzelés nem érdekes számunka!