Ma éjfél környékén megjelenni akaró szóló pasit vagy barátokat keresünk szép, szőke, finom formás párom élvezetének fokozására. Ha írsz telefonszámot kérünk hogy el is érjünk.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok,
Ma este közös maszti?
Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt
Ma este közös maszti?
Helyem van Szentendrèn,diszkréció adott és elvárt
Szabad vagyok egész este helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Ma este közös hoki? Max 40. Írj! Helyem van.
Ápolt, Budapesti párt fogadnék ma este/hajnalban.
Ma estét vagy a holnapi napot szívesen tölteném lány,nő hölgy társaságában
Helyem van,de utazni is tudok!

Helyem van,de utazni is tudok!
Párral gabajodnék, minden megoldás érdekel

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok,
22 éves, normál alkatú pasi vagyok. 18-as intimmel.
Egy párt keresek, ideálisan 30-50 közötti korosztályból akik vasárnap este fogadnának egy magamfajta pasit egy szenvedélyes hármasra.
Képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg.
22 éves, normál alkatú pasi vagyok. 18-as intimmel.
Egy párt keresek, ideálisan 30-50 közötti korosztályból akik vasárnap este fogadnának egy magamfajta pasit egy szenvedélyes hármasra.
Képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg.
Pesten szopnek v szopatnek diszkreten partnert keresek
szopnék egy jót ma bp-n

Szabad vagyok egész nap helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Hali. Budapesten ma? Valaki? Dugnék. Helyem van
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Holnap estére keresünk masszőrt hölgy részére, hely kellene.
Sziasztok!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hello Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...