Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Ahogy mi ismerkedni szeretünk: levél váltás, arcképes fotó csere, videóhívás négyesben, egy ital négyesben semleges helyen,négy igen esetén meghívunk magunkhoz, vagy beugrunk hozzátok.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Ahogy mi ismerkedni szeretünk: levél váltás, arcképes fotó csere, videóhívás négyesben, egy ital négyesben semleges helyen,négy igen esetén meghívunk magunkhoz, vagy beugrunk hozzátok.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Sziasztok.Ma estére és hoszabb távra is keresük fix barátnőnket 4.nek.privibe irjatok.
Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Sziasztok. 40-es holgypartneremmel pentek estere hellyel rendelkezo part keresunk.
Ma este szopatna/dugna aktív és sportos srác? (Bp) Hely/autó szükséges.
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
a
Diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok

Fiatal max 30 éves méretes fiút keresek pàromnak,aki szeret Nudizni,és Bberénybe felszedné esti buliba a pàrom ...szerény,értelmes,kedves fiút keresek
Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Nagy fenekű hölggyel ismerkednék, hely van.
Jövő héten hétfőn vagy kedden délelőtt helyel rendelkező masszőrt keresünk hölgy részére. Érd és környéke.
Szopnék Dabas
Sziasztok! Mai napon hölgy, vagy pár a 7. vagy 6. ker. környékén?
Sziasztok holnap 19 keruletben 12:00 tol cstlakoznek parhoz fiatal 23 eves srac vagyok varom a privat uzeneteket
Írjatok!
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 16:44

Keddre keresünk pasit Budapesten. 1-2 óra szabad időnk lenne.Írj priviben.
Estére keresek biszexelni Budán!
Holnap délutántól kalandoznék Budapesten írjon aki ráér és találkozna is.
Keddre keresünk pasit Budapesten. 1-2 óra szabad időnk lenne.Írj priviben.
Most fel tudok ugrani valakihez egy gyors elvezesre? Bemegyek eloveszem es mar csinálhatod is!
sok jön…

Most fel tudok ugrani valakihez egy gyors elvezesre? Bemegyek eloveszem es mar csinálhatod is!
sok jön…