Diszkréten a profilom alapján.

Sziasztok! Pasi vagyok.Valakivel, valakinek kiverném. Dunaharasztin helyem van
Szeptember elején Dunakeszin leszek szívesen csatlakoznak parokhoz a hölgy örömére , sok mindenre nyitott vagyok tapasztalom van … képeim vannak fent ha komolyan gondolod szívesen engedelyezem …. Várom privát leveleket ….
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért akinek lenne kedve hozzám, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok..
Ma este párt fogadnék...
Ma este párt fogadnék...
Sziasztok,
Szombat estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
Szombat estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
Ezen a hétvégén keres valaki közép Magyarországon egy potens, teljesíteni tudó, helyes 40 es férfit? Pár, vagy hölgy privát levelét várom! Utazni tudok akár éjszakára is!
Sziasztok!
Potens, inteligens 30 éves férfi vagyok. Szívesen találkoznék párral vagy hölgyel akár ma este. Helyem van 9. kerületben, de utazni is tudok. Szabadban/kocsiban is benne vagyok.
Potens, inteligens 30 éves férfi vagyok. Szívesen találkoznék párral vagy hölgyel akár ma este. Helyem van 9. kerületben, de utazni is tudok. Szabadban/kocsiban is benne vagyok.
Ma este hölgyet vagy pár hölgyét hetero alapon kényeztetném. Rendkívül potens, nagy, vastag, kemény, eres, sok anyaggal rendelkezem. Jóképű, kedves, határozott, magas, jókiállású vagyok
Sziasztok
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn
Sziasztok,
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?

Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?

Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kedves igényes fiatal pár vagyunk. Párokkal ismerkednénk skiknek lenne kedvük holnap velünk egy közös strandhoz.
Gödre megyünk, van egy gyerkőcünk, és kölcsönös szimpátia esetén szivesen benne lennénk egy kis kalandba.
Ati és Sziszi
Kedves igényes fiatal pár vagyunk. Párokkal ismerkednénk skiknek lenne kedvük holnap velünk egy közös strandhoz.
Gödre megyünk, van egy gyerkőcünk, és kölcsönös szimpátia esetén szivesen benne lennénk egy kis kalandba.
Ati és Sziszi
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok.Holnap estére kalandot keresek,Bp és környékén.Diszkréció adót és elvárt
Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki olasz nyelv tanulásában? Teljesen kezdő vagyok, de imádom hogy olyan dallamos és szexi az a nyelv, úgy döntöttem meg akarom tanulni. Hát még ha közben élvezni is tudnám a tanárom társaságát ..
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket ,párokat keresek Újpalotán és környékén.40 es ápolt diszkrét pasi vagyok.
Most Holgy akit nyalhatnek? Esetleg parja elott?
Sziasztok! Szombaton Gárdonyba napozok! Szívesen ismerkednék párokal hölgyekel! Várom privátba üzeneteket! Szép napot!
Ma 13:00-14:00 körül keresek aktívat, aki jól megszopatna. Monor-Vecsés környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.