Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Estét Hölgyek
Pesten vagy szűk környékén ma egy kis kaland
Pesten vagy szűk környékén ma egy kis kaland

Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen kalandozna?
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen kalandozna?
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges. Vékony, passzív srác vagyok.
Cegléd-Nagykőrös-Kecskeméten valaki?
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Gödöllőn oráloznék fiatal srácnak
Sziasztok, méretes farokkal keres párt, hölgyet.. ha érdekel privát üzenetet írj.
Tamás
Tamás
Párként!
Hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk
Budapesten25-30eves férfi,nő páros vagyunk
Hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk
Budapesten25-30eves férfi,nő páros vagyunk
Sziasztok! Ismerkednénk adatlap szerint,!
Cegléd-Nagykőrös-Kecskeméten valaki?
Sziasztok,
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?

Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?

Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.

Sziasztok! Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
4 ker környékén 39 éves pasival találkozna most Vki?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma este nem szeretnénk unatkozni….
Aktív srácot keresek aki megdugna.
kitartó ,nagy farkú férfikén keresek házaspárt kellemes kikapcsolódásra.
XX.ker. mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
XX.ker. mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.