Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Kellemes vasárnap délutánt. Szeretnék találkozni párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve hozzám, vele, velük szívesen ismerkednék.
Egy hetero , de Bi gondolatokat dedelgeto, kezdő partnert keresnek , szintén kezdőként, nincsenek elvárások , max álmodozások , a lényeg , találkozzunk , ha csak egy simogatás , vagy egy közös maszti jön ki ,hat ,akkor annyi . Keress bátran , profik nem érdekelnek.
Mesélj,irol lenne szót?
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék partnert hölgy,esetleg hölgy tagú pár személyében kellemes,élvezetes találkozóra.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Diszkrét lakásomban egy kellemes pipa Neked.

Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj. Köszi
Privátba írj. Köszi
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Budapesten keresek párt ma este hármas örömökre
Estét hölgyek.
Mai nap, mostanában Hölgy 1 laza nyári kalandra
Mai nap, mostanában Hölgy 1 laza nyári kalandra

Sziasztok ! Két – három napot Pesten töltünk , szívesen megnéznénk hozzánk hasonló paraméterekkel rendelkező, kedves, intelligens párt ( nő-férfi, nő-nő [ ha haha : ))) ] , naggggyon !! esetleg férfi-férfi , de ebben az esetben csak náluk ) szeretkezés/szex közben. A Szimpla kertnél van lakásunk, a környéken tudunk találkozni egy kötetlen beszélgetésre és ha minden ok,akkor rögtön fel is tudunk menni hozzánk, de utazunk is szívesen a lányok beszélgetése után ! Van telefonunk, viberünk és nekünk nagyjából bármikor megfelel. Kölcsönös szimpátia esetén közös programokat, külföldi utazásokat is el tudunk képzelni együtt!
Levelet kérünk, ne itt reagáljatok, köszönjük! Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk ! B&Zs

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Ma délutánra/ estére keresek egy budapesti lányt/hölgyet akivel randizhatnánk az este. Ma van a szülinapom. 34 lettem. Szülinapi hancúrozásra keresek egy partnert. Természetesen ebből lehet hosszzabtávú dolog is.
Puszi a pocitokra!
Keresek Kaposvárra estére olyan srácot, aki nem ilyed meg egy kis videós játéktól. Részletek privatban!
Puskás Arénánál valaki? MA 19:00-21:00 között?
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Sziasztok!
Puszi a pocitokra!
Puszi a pocitokra!