Sziasztok Kedves Társkeresők!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Budapesten ismerkednek talalkozni is mero parokkal akar biszex alapon is. Sok tapasztalatom van! Irjatok batran!
40es pasi szeretőt keres

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok holnap jön valaki a Ceglédi Strandok Éjszakájàba ?
Valaki M5 Tesco glory??
Estét
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén

Ma eseteleg holnap estére keresünk pasit harmadiknak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Vasárnap estére keresek kulturált párt,helyem van Szigetszentmiklóson.
Mindenkinek jó keresést..
Mindenkinek jó keresést..
Sziasztok!
Helyes, igényes, értelmes pasi vagyok. Keresek hölgyet, párt. Utazni tudok, helyem van. Képet tudok küldeni, kapcsolatra jelölés után is láthatóak lesznek képeim.
Helyes, igényes, értelmes pasi vagyok. Keresek hölgyet, párt. Utazni tudok, helyem van. Képet tudok küldeni, kapcsolatra jelölés után is láthatóak lesznek képeim.
Sziasztok.fiuva ismerkednenk ma .beszelgets es meglattjuk.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Sziasztok!
Párral ismerkednék. Bp-ről.
Fotóim vannak az oldalon. Kitartó vagyok!
Párral ismerkednék. Bp-ről.
Fotóim vannak az oldalon. Kitartó vagyok!
Nagykőrös vagy környékén szopnék
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Budapesten keresek hármasra párt ma estére kellemes kalandra
Sziasztok !
Ma estére keresek szexpartnert. Minden megoldás érdekel !
Ma estére keresek szexpartnert. Minden megoldás érdekel !