Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Hely van?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Helló hölgyek
Dunakeszin Szabad Strandon tali ismerkedés.?
Dunakeszin Szabad Strandon tali ismerkedés.?
Sziasztok, extrém kedvelő párok, baráti társaságok ismeretségét keresem, akár nyaraláson lévőket is, akiknek feldobhatom a napját.
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte használják dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok...
Akár most - vagy este... szívesen csatlakoznék heteró alapon, Nő vagy Pár társasághoz!
Akár most - vagy este... szívesen csatlakoznék heteró alapon, Nő vagy Pár társasághoz!
hétvégén vastag farokkal valaki pesten tali? :-p
Sziasztok ma/most Pest megye uni/aktív-at keresek nagy méret előny. Pest megye helyem Gyömrő
Sziasztok Kedves Társkeresők!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Holnap, 2024.07.27. szombaton délelőtt Budapesti indulással Balatonberény a cél. Szívesen elviszek lányokat és párokat az oldalról. Köztes pontokon is fel tudlak venni Téged, Titeket, illetve köztes pont is lehet a célállomásotok.
Kisebb vagy nagyobb kitérő is megoldható.
4 szabad hely van egyelőre.)
További szép estét!
Budapesten ismerkednek talalkozni is mero parokkal akar biszex alapon is. Sok tapasztalatom van! Irjatok batran!
40es pasi szeretőt keres

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok holnap jön valaki a Ceglédi Strandok Éjszakájàba ?
Valaki M5 Tesco glory??
Estét
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén