Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
sziasztok!Olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok! Jövő hét kedden(30.-a), egész éjszaka budapesten a megyeri út környékén leszek. Várom szopatni vágyó partnereim. Lehettek egyszerre többen is. Kor, testalkat nem lényeges. Igényesség, ápoltság adott és elvárt. Extra spermamennyiség előny. smile
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Sziasztok!
Holnap és holnapután napközben szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy egy hölgyhöz. Budapesti vagyok, de szívesen utazom.
Írjatok bátran.
Holnap és holnapután napközben szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy egy hölgyhöz. Budapesti vagyok, de szívesen utazom.
Írjatok bátran.
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:48

Törölt felhasználó (3174182)

Palatinus lesz
Palatinus lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:35
Törölt felhasználó (3174182)

Párral hancúroznánk,paskál strandon leszünk,hátsó résznél.
Kb. kettő óra magasságában.
Adatlapotokon meg heteroként van feltüntetve a férj ! Mire jó a félrevezetés ?
Párral hancúroznánk,paskál strandon leszünk,hátsó résznél.
Sziasztok. Budapest 6. kerületben lenne kedve lánynak, párnak egy kedves, igényes pasihoz?
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Hely van?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Helló hölgyek
Dunakeszin Szabad Strandon tali ismerkedés.?
Dunakeszin Szabad Strandon tali ismerkedés.?