Sziasztok !
Ma estére keresek párt cuckold kapcsolatra.
Ma estére keresek párt cuckold kapcsolatra.
Valaki M5 Tesco glory jönne???
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Valaki M5 Tesco glory??
Sziasztok!
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Ki kapja a tamogatast?

Az adatlapjuk szerint hetero.
Hát, nem tudom... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 20:33
Hát, nem tudom... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3174182)

Az milyen "férj" ha csak "szopik"??
Az milyen "férj" ha csak "szopik"??
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
sziasztok!Olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok! Jövő hét kedden(30.-a), egész éjszaka budapesten a megyeri út környékén leszek. Várom szopatni vágyó partnereim. Lehettek egyszerre többen is. Kor, testalkat nem lényeges. Igényesség, ápoltság adott és elvárt. Extra spermamennyiség előny. smile
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Mehet keményebb kényszerfrancia is, élvezés arcra vagy szájba. Ha valami perverzebb dolgot szeretnél, privátban beszéljünk róla, ha egyeznek a vágyaink mehet, ha nem, akkor legalább beszélgettünk egyet.
Helyem nem lesz. Autoskaland lehetséges, mivel nem igazán leszek mobilis.
Vékony, átlagos, szöke haju fiu vagyok.
Köszi hogy elolvastad!
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Sziasztok!
Holnap és holnapután napközben szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy egy hölgyhöz. Budapesti vagyok, de szívesen utazom.
Írjatok bátran.
Holnap és holnapután napközben szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy egy hölgyhöz. Budapesti vagyok, de szívesen utazom.
Írjatok bátran.
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:48

Törölt felhasználó (3174182)

Palatinus lesz