Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Sziasztok!
Ápolt párt fogadnék,egy óra magaságában….
Ápolt párt fogadnék,egy óra magaságában….
napkozben raero igenyes par vagy lany Budapesten?
Bpi aktív srác ma?
Sziasztok. Ma estére (szombat) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Budapesten ma de. férfi vagy pár?

Adatlapunk szerint ismerkednénk, szimpátia esetén tartósabb kapcsolatra.
Adatlapunk szerint ismerkednénk, szimpátia esetén tartósabb kapcsolatra.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Ma d.e. Gödöllő magasságában,hölgy cumizna!
Nem keresek kis méretű és kövér pasit!
Ma d.e. Gödöllő magasságában,hölgy cumizna!
Sziasztok, hetvegen, apolt, 24 eves ferfi keres part/holgxet tabuk nelkuli kalandozasra, mindenre nyitott.
Sziasztok! Valaki van most reptér mögött? 23 éves bi srác.
Asszonyok lányok párok ?privi.
Cegléden a Harlekin Birtokon lesz innen valaki esküvőn most szombaton?
Asszonyok lányok párok?Sportos kan keres privi !
Budapesten valaki egy autos masztira?
köszi , neked is
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét nektek
(Ez egy válasz Raven1978 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok