Sziasztok!
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi l..
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi l..
Sziasztok!
Hármas gabalyodáshoz keresünk szeretőmmel kizárólag hölgy partnert rövid vagy hosszú távon is akár.
33F 45N magas szexuális étvággyal 18-45 éves intervallumban keressük hölgy partnerünket pest megye vagy bp
Hármas gabalyodáshoz keresünk szeretőmmel kizárólag hölgy partnert rövid vagy hosszú távon is akár.
33F 45N magas szexuális étvággyal 18-45 éves intervallumban keressük hölgy partnerünket pest megye vagy bp
Belevaló csaj ma este lenne?
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári kalandra

Ma estére keresünk párt vagy lányt ! Reptéren leszünk! Privátban egyeztetünk pontos idopontot és helyszínt!
24-30 éves pár vagyunk
Sportos testalkat
24-30 éves pár vagyunk
Sportos testalkat
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Valakivel lehet talalkozni majd a szigeten?
Valakivel lehet talalkozni majd a szigeten?
Ma ráérő párt keresnénk....
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Izgalmas estét, sziasztok. Szívesen találkoznék párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Ma este Budapest belvárosában kis buli, utána nálam vagy nálad after... haverommal vagy egyedül szórakoztatnék nőt, párt
Ma estére keresünk fiatal párt 18-40ig
!
Budapestről
Helyünk nincs
24-29 évesek vagyunk
Sportos formás lanytaggal nagyfarku pasival
!
Budapestről
Helyünk nincs
24-29 évesek vagyunk
Sportos formás lanytaggal nagyfarku pasival
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este…
Párt fogadnék ma este…
!! Párként nőt keresünk (18-45ig) vasárnap estére
Nekünk ez lenne a második alkalom
Rólunk
29-24 évesek vagyunniki sportos, formás, popsi, jó cici babapunci
Rólam elég annyit tudni,hogy kék szem,barna haj, 22cm intim
Írj privát és megbeszéljük a részleteket
Nekünk ez lenne a második alkalom
Rólunk
29-24 évesek vagyunniki sportos, formás, popsi, jó cici babapunci
Rólam elég annyit tudni,hogy kék szem,barna haj, 22cm intim
Írj privát és megbeszéljük a részleteket
Érdekes mi voltunk vitorlázni vele, és nem volt anyagi vonzata....
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 30. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére budapesti hölgyet keresünk aki nézne bennünket vagy beszállna.
Budapesten ma keresek párt normális laza kalandra
Sziasztok.