Sziasztok,ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Sziasztok ! Párok hölgyek ! Ma lenne kedvetek lejönni Siófokra egyet bulizni ? 4 fős apartmanom megüresedett! Bulizunk egy jót !
Halu mindenkinek, aug 16-ra, estere 2 bi pasi keres holgyet vagy part, aki-akik csatlakoznanak hozzank. Hely van adatlap szerint. Kerlek privatban jelezd ha jonnel.
vastag kemény farkú (19/6) többlövetű pasi keres nőt vagy párt
Pest megyei masszőrt keresek
Sziasztok. Mai nap Budapesten hölggyel párral találkoznék. 40-éves pasi vagyok.
Dányból szokott lenni itt valaki??
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Helló!
Holnap reggel 6-8 közt Ferihegy környéken nő aki le szopna!? Vagy dugna velem!?
Holnap reggel 6-8 közt Ferihegy környéken nő aki le szopna!? Vagy dugna velem!?
Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel kalandozna 12 ker környéke hetero alapon
szép estét

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Igényes potens, tapasztalt férfiként bevállalós párokkal ismerkednék, fogadnák otthonomban.
sziasztok vannk e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak szopatjak azaz használják a nejet? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Diszkrét klímás lakásomban egy kellemes pipa Neked

Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok!
Érett budapesti hölggyel randiznék a kora esti órákban. Helyem van.
Üdv
Érett budapesti hölggyel randiznék a kora esti órákban. Helyem van.
Üdv
Sziasztok most Pesten valaki sexre?