Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba.
Augusztus 26-30ig Budapesten leszek üzleti úton, ezeken a napokon keresnék.
Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba.
Augusztus 26-30ig Budapesten leszek üzleti úton, ezeken a napokon keresnék.
Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni.
Legyen szép napotok
Sziasztok.
Párral ismerkednénk ma este. wave
Utazni tudunk ésszerű távolságon belül és fogadni is szerencsére... circling
Kérlek privátban írjatok! worship
Párral ismerkednénk ma este. wave
Utazni tudunk ésszerű távolságon belül és fogadni is szerencsére... circling
Kérlek privátban írjatok! worship
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Lányt keresünk 3.-nak péntekre vagy szombatra.
Sziasztok párok.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek.
Sziasztok !
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék szóló hölgyet.
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék szóló hölgyet.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keresi 50-70 közötti barátnőjét kellemes hétvégi kikapcsolódásra, vagy rendszeres találkozókra. Párod is lehet.
Szerintem kamu, vagy hivatásos, valaki találkozott vele?
(Ez egy válasz kereslek65 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek és szombat esti szorakozast keresünk ha van jó ötleted írj nekünk.köszi
Szia! Nagyon síivesen ájulásig nyalnálak!
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 09:59

50-es férfit keresek aki alaposan kinyalna. Csak délelőtti orakba lehet jó.Kizárólag Bp
50-es férfit keresek aki alaposan kinyalna. Csak délelőtti orakba lehet jó.Kizárólag Bp
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Ma valaki egy kemény menetre Budapesten és a környéken?
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Kellemes pipa Neked nálam 11 ker.

Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Péntek és szombat esti szorakozast keresünk ha van jó ötleted írj nekünk.köszi
Dugni szerető belevaló 30-40-es pasival taliznék ma. Belváros.