Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy hölgyet. Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Újhartyány Dabas szopnék
Ápolt ,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
bővebben ha válasszoltok.
N
bővebben ha válasszoltok.
N
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok. Soroksár környékén valaki? Hetero pasi vagyok!!!!
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok. Belevaló hölggyel randiznék az adatlapom szerint., 11. ker.
Sziasztok lányok, hőlygyek asszonyok. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten. skye
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok Dömsöd környékéről pár esetleg???
A legutóbbi kellemes élmények hatására felbuzdulva, ismét férfi beszállót illetve beszállókat keresünk feleségem kényeztetésére, kizárólag heteró alapon.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk.
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk.
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Ápolt igényes ,hetero férfiként keresem partnereim (hölgy ,pár)
Bővebben,ha irtok.N
Bővebben,ha irtok.N
Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Gondolom a potya puncira hajaz!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma este hölgy,pár izgalmas hetero talira a Savoya park környékén?
Privátban egyeztessük elképzeléseinket és ha egyeznek élvezzük egymást.
Ma este hölgy,pár izgalmas hetero talira a Savoya park környékén?
Privátban egyeztessük elképzeléseinket és ha egyeznek élvezzük egymást.