Sziasztok! Valaki most reggel találka nálam Gödöllőn? Várom leveled! Köszönöm!
Ma este valaki Budapesten autos kalandra?
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok!
Igényes párt keresek közös élvezetekre Budapest és környékén!
Fogadni tudlak titeket,de utazni is tudok.
Magamról néhány mondat:
172cm/65kg,szálkás,izmos,jóképűnek mondott,extra igényes,jól szituált srác vagyok extra intim mérettel és magas szexuális intelligenciával!
Amit nem keresek:
Biszexuálitás,igénytelenség,hetekig levelezés!
Köszönöm hogy elolvastad!
Igényes párt keresek közös élvezetekre Budapest és környékén!
Fogadni tudlak titeket,de utazni is tudok.
Magamról néhány mondat:
172cm/65kg,szálkás,izmos,jóképűnek mondott,extra igényes,jól szituált srác vagyok extra intim mérettel és magas szexuális intelligenciával!
Amit nem keresek:
Biszexuálitás,igénytelenség,hetekig levelezés!
Köszönöm hogy elolvastad!
Cegléd és környékén keresek ,nőt/párokat ismerkedni és minden jóra
Nem rég költöztem Ceglédre így még nem ismerem annyira a környéket.

Nem rég költöztem Ceglédre így még nem ismerem annyira a környéket.
Sziasztok nagy és vastag jó kemény faszú pasit , pasikat keresek Budapest és környékén
Sziazstok! Allo farokkal keltem es szivesen kiveretnem valakivel! Kocsiban vagy nalad! Sok jon es izgat ha magamra vagy rad élvezhetek!

Sziasztok !
Ma este nálam buli. Várom a jelentkezőket. Szóló pasi van elég,köszi.
Ma este nálam buli. Várom a jelentkezőket. Szóló pasi van elég,köszi.

Sziasztok! Hölgyet keresek aki szereti ha jó hosszan nyaljàk, majd utána jól meg is dugjàk. Pàrokhoz is szívesen csatlakozók hetero alapon.
Sziasztok!
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.

Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.14.én szombat 19.00 tól
BOGRÁCS PARTY! Őrbottyán
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.09.14.én szombat 19.00 tól
BOGRÁCS PARTY! Őrbottyán
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Párt fogadnánk,ma este.
Mégegyszer, Párt!!!
Budapest
Mégegyszer, Párt!!!
Budapest
Sziasztok
Pesti vagy környéki hölgy (pár)ma, 1 laza Kalandra
Pesti vagy környéki hölgy (pár)ma, 1 laza Kalandra

Pilisszántó környékéről keresek partnereket..délelőtti szexre..helyem sajnos nincs..
Sziasztok
Holnap 09.11. délutáni, kora esti órákban keresem alkalmi hölgy vagy pár társaságát, elsősorban Vác és környékén. Privátban várom a jelentkezést.
Holnap 09.11. délutáni, kora esti órákban keresem alkalmi hölgy vagy pár társaságát, elsősorban Vác és környékén. Privátban várom a jelentkezést.
Szeptember 12. azaz most Csütörtökön kb 30 fős kisebb sw bulit tartunk, a 9. kerületbe.
Jelen lesznek szóló hölgyek, párok és szóló férfiak is. Fiatalos társaság.
Várunk még 2-3 főt sok szerettel, érdeklődni privátban tudtok, de fontos csak akkor jelentkezz, ha előtte videós beszélgetésre nyitott vagy, minden jelentkezőt szűrűnk.
Üdv Swinger Yours csapata Merci és Peti, Timi és Csanád
Jelen lesznek szóló hölgyek, párok és szóló férfiak is. Fiatalos társaság.
Várunk még 2-3 főt sok szerettel, érdeklődni privátban tudtok, de fontos csak akkor jelentkezz, ha előtte videós beszélgetésre nyitott vagy, minden jelentkezőt szűrűnk.
Üdv Swinger Yours csapata Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keres barátnőt. Ismerkedés, kellemes kikapcsolódás, programok és sok-sok erotika. Komoly kapcsolat kialakítása a célom.
Addig is... szívesen ismerkednék bi párral...
Addig is... szívesen ismerkednék bi párral...

Jó reggelt! Hölgy, pár esetleg most reggel Gödöllőn? Köszi!Várom leveled!
Szerda délelőttre keresünk hellyel rendelkező Budapesti max 40 éves igényes, normális férfit. Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Az oldalt a férj kezeli. A többi privátban.
Helló
Pesten mostanában beválalós Nő.?
Pesten mostanában beválalós Nő.?