Sziasztok! Diósd, Érd, Törökbálint lányt keresek mindenre..
Szigetszentmiklós közelében pár vagy hölgy?
Aktív ,szexuálisan túlfűtött férfit keresek
Sziasztok ,jár valaki a Glory Caféba ?????
Sziasztok valaki BME napok?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már régóta ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok holnap Budapesten leszünk és a feleségem örömére keresünk harmadiknak nagy intimmel pasit ! Helyed legyen..
Pároknál szex után,közben,szívesen nyalnék spermás,teleélvezett puncit,popsit!
Masszőrt keresek ma délután Pesten...
Sziasztok ! 40 éves pasi vagyok, Pesten és környékén, hölgyhöz vagy pàrhoz szívesen csatlakoznék . Nagy intimmel, a hölgy örömére. l
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok holnap Budapesten leszünk és a feleségem örömére keresünk harmadiknak nagy intimmel pasit ! Helyed legyen..
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket ,párokat keresek aXV.kerületben .40 es bi aktív pasi 17/6 -os intímmel.
Budapesti, hellyel rendelkező, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keresi szintén független, erotikára és társra vágyó hölgy ismeretségét a korosztályomból. Stabil kapcsolatot szeretnék. Vidék elől sem zárkóznék el, semmi nem köt Budapesthez. Ha kedveled az ilyen típusú, értelmes, de erotikában is igazán aktív férfiakat, írj bátran.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
14 ker, Róna környéke ma este, titkos kaland?
Spermás puncit nyalnék tisztára
Sziasztok
19ker. ma du.?
Sexpartnerem keresném!
19ker. ma du.?
Sexpartnerem keresném!

Sziasztok!
Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Teljesen kezdők a témában, de szeretnénk egy kis kalandot az életünkben, így szeretnénk kipróbálni milyen lehet más előtt szeretkezni, mást látni.
Ehhez keresnénk hasonló korú, hellyel rendelkező párokat Pest megyében. Átlagos, ápolt, normális pár vagyunk.
Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Teljesen kezdők a témában, de szeretnénk egy kis kalandot az életünkben, így szeretnénk kipróbálni milyen lehet más előtt szeretkezni, mást látni.
Ehhez keresnénk hasonló korú, hellyel rendelkező párokat Pest megyében. Átlagos, ápolt, normális pár vagyunk.
Helló!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!