Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Reptéri kifutónál ma délután lesz kint hölgy vagy pár?
Szívesen csatlakoznék!
Szép napot!!
Szívesen csatlakoznék!

Szép napot!!

Sziasztok. Ma estére (csütörtök),holnap estére(péntek) vagy szombat estére keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresem a kapcsolatot.
Kérlek nézd át az adatlapom, olvazsd át, ha szimpatikus
akkor jelentkezz nálam mihamarabb hogy élvezhessük egymás társaságát.
Köszönöm.
További szép napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresem a kapcsolatot.
Kérlek nézd át az adatlapom, olvazsd át, ha szimpatikus
akkor jelentkezz nálam mihamarabb hogy élvezhessük egymás társaságát.
Köszönöm.
További szép napot mindenkinek.
Sziasztok.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...

Sziasztok! Csütörtöktől - vasárnapig az Aquaworld resort van leszünk ! NAGY intimmel keresünk pasit a feleségem örömére aki elszorakoztatná egy kis időt a szobában! kamusok átlag méret ne !
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Hello
Budapesten ma este párok csatlakozását fogadnánk!
Én 33 éves, a hölgy 45 éves. Én átlagos testalkat, a hölgy telt.
Hely van, a 16. keruletben! Viberen tudjuk folytatni!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Ma valaki Sóskút Öreghegyen? Passzív vagyok
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok! Csütörtöktől - vasárnapig az Aquaworld resort van leszünk ! NAGY intimmel keresünk pasit a feleségem örömére aki elszorakoztatná egy kis időt a szobában!
kamusok átlag méret ne !

31 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet holnap napközbeni találkára Budapesten
Sexpartnerem keresném most!BP.!
Sziasztok! Csütörtökön napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok!
Várom privát leveleiteket!!!

Sziasztok,
Sortos bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
Rendszeres, diszkret havert keresek.
Sortos bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
Rendszeres, diszkret havert keresek.
Puszi!Sokan érdeklődtök a bulik után; Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger(csak párok) Park magán rendezvénye!
2024.11.09.én szombat 19.00 tól .Halloween party ,Libabál
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 5.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn.Csak privát jelentkezés ,korlátozott létszámmal.Viber valamint személyes beszélgetéssel lehet.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.11.09.én szombat 19.00 tól .Halloween party ,Libabál
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 5.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn.Csak privát jelentkezés ,korlátozott létszámmal.Viber valamint személyes beszélgetéssel lehet.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Hello
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!