Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Ma kora dun kb 1 óra múlva kalandoznek a szépvölgyin.holgy vagy pár jelentkezését várom .
Ja, Pesten bocsi. Az kimaradt.
(Ez egy válasz Szépfarkú85 üzenetére (2024. 11. 08. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 11:11

Sziasztok!
Holnap szívesen összefutnék egy hölggyel vagy párral délutáni kalandra.
Sziasztok!
Ha szereted hogy hosszan és szenvedélyesen nyalják a puncid, akkor állok rendelkezésedre. Most kinyalathatod magad. És viszonozni sem szükséges. Adatlapomon sok infó kint van. Ápolt, szingli, normalis, 37 éves férfi vagyok. Saját lakásomban is randizhatunk.
Hely*
Ma este két pasit keresünk Budapesten. H ky kell
Sziasztok. Ma( péntek estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Szép jo reggelt
Szombat este megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Szombat este megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne. Keresnék hölgyet , aki csatlakozna 3-hoz, hogy négyes legyen ?
Olyan kérdésem lenne. Keresnék hölgyet , aki csatlakozna 3-hoz, hogy négyes legyen ?
20cm vastag jo kepu vagyok most pesten ed kozel lanyok parok keresek eleted legjobb szexre

Asszonyok lányok párok ?Privi
Sziasztok.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Sziasztok dunakeszi fot környékén kaland?
Holnap este két pasit keresünk Budapesten. Hely kell
Holnap délkörül csinos Hölgy, vagy pár társasága lennék Budapesten. Szükség esetén helyem is van! Írjatok bátran! Szóló srácok=tiltás!
Olyan párokkal ismerkednek akik szeretik elojatekkent az erotikus masszirozast! Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
Sziasztok !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !