Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Sziasztok! Párokkal vagy lányokkal ismerkednénk, akik szintén a vadabb, hevesebb, fantáziadús szexet szeretik, kevés tabuval. Nem kávézgatni, barátkozni vagyunk itt, hanem olyan embereket keresünk, akikkel, ha megvan a szimpátia, közösen valóban megélhetjük vágyainkat. Mi nem vagyunk egy pár, csak a vágyaink hoztak össze minket, ami azóta is összekapcsol s szeretnénk még több mindent megélni. Valósak vagyunk, csinos, nagy mellű lánytaggal, aki a lányok iránt is érdeklődik, illetve helyes, vastag farkú heteró pasival. Szexben szeretjük a domináns/sub szerepeket, amibe Titeket is szívesen bevonnánk. Párokat, és hölgyeket keresünk akik szintén kötetlenül, szenvedélyesen élvezik a szexet. Elsősorban BP és környéke. Pasikat nem keresünk, nem Téged sem, hiába írsz, nem válaszolunk.
Szombat este egy kis kalandra valaki 3-13-7 kerület????
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.

Sziasztok
Pesti vagy szűk környéki hölgy, bevállalósabb , mostanában, 1 kis kalandra
Pesti vagy szűk környéki hölgy, bevállalósabb , mostanában, 1 kis kalandra

szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Izgalmas estét. Szeretnék találkoznék hölggyel, párral. Akinek lenne kedve hozzá vele, velük szívesen ismerkednék. Van kis csendes búvóhelyem .
Sziasztok!
Sziasztok. Ápolt, átlagos testalkattal rendelkező férfiként szívesen ismerkednék masszázst kedvelő hölggyel ill. párral.
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok. Belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint

37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Ma kora dun kb 1 óra múlva kalandoznek a szépvölgyin.holgy vagy pár jelentkezését várom .
Ja, Pesten bocsi. Az kimaradt.
(Ez egy válasz Szépfarkú85 üzenetére (2024. 11. 08. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 11:11

Sziasztok!
Holnap szívesen összefutnék egy hölggyel vagy párral délutáni kalandra.
Sziasztok!
Ha szereted hogy hosszan és szenvedélyesen nyalják a puncid, akkor állok rendelkezésedre. Most kinyalathatod magad. És viszonozni sem szükséges. Adatlapomon sok infó kint van. Ápolt, szingli, normalis, 37 éves férfi vagyok. Saját lakásomban is randizhatunk.