Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.

Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem.. Bp belváros
Szép jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Jó reggelt! Reggel 9ig valaki nálam Gödöllőn? Hölgyek, Párok?
Holnapi napon Budapesten leszek esetleg pár aki talizna?
Holnapi napon Budapesten leszek, esetleg pár aki talizna?
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. (Max 40) Helyem nincs. Passzív vagyok.
Ma este szopnék Budapesten belül. (Max 40) Helyem nincs. Passzív vagyok.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok,
Vasárnap hajnalra keresek egy normális és igényes párt Budapesten .
EQ és IQ mellett a képeken látható dologban is erős vagyok
Milan
Vasárnap hajnalra keresek egy normális és igényes párt Budapesten .
EQ és IQ mellett a képeken látható dologban is erős vagyok

Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednék Budapest belvárosában..

Sziasztok!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!

2024.11.16.án. 19.00 órai kapunyitással.Wellness szauna estet tartunk! Belépés ingyenes!Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,fűrdőruha mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Szívesen ismerkednék.
(Ez egy válasz Ricccs üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 10. vasárnap 19:57

Sziasztok! Mi már egy éve keressük a megfelelő férfit aki megdugná a feleségem. Egy két alkalommal jött is férfi, de a többség találkozni sem mer. Hát azóta is keressük az ideálisat. Várjuk a jelentkezést. Előny a karon lévő tetoválás!
Sziasztok!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép estét mindenkinek!!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép estét mindenkinek!!

Sziasztok szóló pasiként keresek hölgyet/párt ha érdekli őlet egy kezdő pasi.
Gödön vagyok egész héten
Gödön vagyok egész héten