Hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltésre. Utazni és fogadni is tudok. 40-es, ápolt, igényes, intelligens heteró srác vagyok.
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Sziasztok!
Pillangó park környékén van kedve találkozni valakinek?
Hölgy vagy pár
Pillangó park környékén van kedve találkozni valakinek?
Hölgy vagy pár
Sziasztok
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
2024.11.30.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok!
Párt fogadnék ma napközben,különleges extrém helyen!
Párt fogadnék ma napközben,különleges extrém helyen!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok!
Milyen lehetőségek, helyek vannak ahol van esély valami kalandra? Gondolok itt pl gloryra vagy valami szexklubra.
Milyen lehetőségek, helyek vannak ahol van esély valami kalandra? Gondolok itt pl gloryra vagy valami szexklubra.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok

Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

A Budapest topicban biztosan több esélyed van, mint bárhol máshol
(Ez egy válasz keménysex üzenetére (2024. 11. 29. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap délelőtt a 14., 16. Kerület vagy környékén van kedve hölgynek vagy párnak találkozni?
Holnap délelőtt a 14., 16. Kerület vagy környékén van kedve hölgynek vagy párnak találkozni?
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon. Részletek az adatlapomon
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon. Részletek az adatlapomon

Hello! Hétvégére keresem hölgy társaságot budepestről
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok,
Környékünkről ( Budaörs-Diósd-Érd)keresnénk igényes, nagyméretű (min 20 cm és vastag) méretű srácot/férfit hosszútávra, házibarátnak.
Olyannal ismerkedünk, aki tudja, miről szól egy házibarát feladata.
Ez számunkra pár levélből kiderül.
Környékünkről ( Budaörs-Diósd-Érd)keresnénk igényes, nagyméretű (min 20 cm és vastag) méretű srácot/férfit hosszútávra, házibarátnak.
Olyannal ismerkedünk, aki tudja, miről szól egy házibarát feladata.
Ez számunkra pár levélből kiderül.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.