Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
Szép napot!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Idősebb aktív pasit keresek
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Szívesen kukkolnék párokat! De igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére! Vagy a férfit keményre szopására!
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok ma napközben hölgyet keresek egy jó kalandra hely van diskréció elvárt.
Sziasztok,
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal

Imádok nyalni

De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

Sziasztok párt keresek hetero alapon. Helyen Bp-en van utazni tudok!
Sziasztok! Ma estére partnert keresek Keleti fele, helyem van!
Urak, köszönöm de kihagyom az ajánlatokat!

Reptér - Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...
Budapesten, vagy Pest közvetlen környékén keres esetleg valaki normális, értelmes/intelligens, enyhén sportos pasi társaságot 12.14-én szombaton estére?
Tudom kicsi az esély, de hátha...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

Sziasztok.Hölgyeket keresek 20-60 éves korig,sexkalandra.50es àpolt,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
szep napot kipobalnek egy izgis dolgot egy enyhe bi párral ha lenne itt egy ilyen pár? Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !
!
szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !

szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.