Potens pasi keres nőt vagy párt
Képek adatlapomon

Lenne par akiket izgatna ha kukkolnam őket?
Szép estét! Egész éjjel és holnap délelőtt szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Párt keresek cuckold kapcsolatra
Szilveszter megtelt 32 fővel.Köszöntjük azokat a barátainkat akik innen jelentkeztek.
Sziasztok!van esetleg pár/hölgy, aki szombaton az Akváriumban fog bulizni?

Sziasztok 2 kerület környékén Adyliget környékén valaki? Üdv Attila
Valaki M5 Tesco glory???
Valaki dumcsi haverkodas Alsónémedi és környékéről???
Valaki??
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék a napokban párhoz! Ha Ti is épp kerestek egy megbízható pasit, aki valóban meg is jelenik, itt vagyok!

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ???
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Biszex párral hármasoznék!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
27-èn napközbeni találkozóra keresek hölgyet Bp-en vagy a környèkèn, 47èves normál alkatú fèrfikènt.
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?