Szia, írtam
(Ez egy válasz Bibor11 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnék Bp
Bp Zugló ma este? Pár, hölgy ki erre járna? Ágyamban ismerkednék, minden megoldás érdekelhet

Péntek estére keresünk a Fővárosban vagy környékén Párt. Természetesen Aphroditét és Adoniszt, akik az Olimposzi hintó lépcsőjén térdelve könyörögnek azért, hogy lefeküdhessenek velünk!
Szép napot. Ma csatlakoznék párhoz. Akár nálam is van hely.
Sziasztok!
Csinos lánnyal ismerkedne diszkrét, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, mobilis, hetero pasi. Ilyen hölgytagú pár is szóba jöhet. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Csinos lánnyal ismerkedne diszkrét, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, mobilis, hetero pasi. Ilyen hölgytagú pár is szóba jöhet. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Párral ismerkednek hosszabb távra, nap közbeni találkozókra , ahol mind a két fél igényli a farkam.
Napközben szivesen meg látogatlak titeket.
András
Napközben szivesen meg látogatlak titeket.
András
Sziasztok! Párt/hölgyet keresek ma, Bp-Pest
Passzív, köcsög vagyok. Most éjszaka, Nagykőrösön szopnék autódban. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Ha erre jársz éjszaka, előtte üzenj és tali! Reggel 04-ig elérhető vagyok. Kor, alkat mindegy. Mélytorkozom. Arcomra, számba, seggemre mehet. Nagykőrös.
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland?
Bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
Ma este biztonsagos kaland?
Bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
2025.01.11.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok! Esetleg mi?
(Ez egy válasz ormanyos69 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:18

Pentek es/vagy szombat estere keresunk partnert budapesti tartozkodassal biszex erdeklodesu ferfi szemelyeben az adatlapunkon megadottak alapjan.Penteken a Sz...a69-be keszulunk latogatni,de szimpatia eseten privat harmasra is vevok vagyunk,akar szombat este is.Nem mindenaron keresunk,igy csak annak valaszolunk aki komolyan veheto(adatlap,fotok,kommunikacio).Uzenetvaltas utan telefonbeszelgetes kotelezo!
Koszonjuk.
Koszonjuk.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Budapesten
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Budapesten
Pentek es/vagy szombat estere keresunk partnert budapesti tartozkodassal biszex erdeklodesu ferfi szemelyeben az adatlapunkon megadottak alapjan.Penteken a Sz...a69-be keszulunk latogatni,de szimpatia eseten privat harmasra is vevok vagyunk,akar szombat este is.Nem mindenaron keresunk,igy csak annak valaszolunk aki komolyan veheto(adatlap,fotok,kommunikacio).Uzenetvaltas utan telefonbeszelgetes kotelezo!
Koszonjuk.
Koszonjuk.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!Dél-Pest!
Párhoz csatlakoznék ma délután!Dél-Pest!
Ma délután reptér vagy dél pest környékén valami?
Sziasztok!
A ma estét Százhalombattán töltöm. Battán ill környékén hölgyet vagy párt keresek hetero alapon a vágyaink megélése céljából. Max diszkréciót biztosítok. Írjatok, ha érdekes vagyok számotokra. Ápolt, értelmes normál testalkatú pasi vagyok.
A ma estét Százhalombattán töltöm. Battán ill környékén hölgyet vagy párt keresek hetero alapon a vágyaink megélése céljából. Max diszkréciót biztosítok. Írjatok, ha érdekes vagyok számotokra. Ápolt, értelmes normál testalkatú pasi vagyok.
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
Sziasztok.11-e szombatra.keresek hölgyet,pàrt szexpartnert.Carpe Diem.50-es ápolt diszkrét pasi vagyok a XV.kerūletből.
Enyhe bi,vagy kíváncsi hetero párhoz csatlakoznék!