Sziasztok.
Sajnos az aktualis vesztes pocs aki egesz heten vetitett es lelkesedett(Es mellesleg elvette masok elol a lehetoseget akiket miatta elutasitottunk!)mikor telefonbeszelgetesre kerult a sor akkor jott ra hogy csak fulkes telefonja van es amugy is inkabb a Dallas elso 250 reszet nezi pentek este kefeles helyett.Ezert...... Pentek (azaz holnap) estere keresunk partnert budapesti biszex erdeklodesu ferfi szemelyeben az adatlapunkon megadottak alapjan ujra.A Sz...a69-be latogatunk,de szimpatia eseten privat harmasra is vevok vagyunk,sot......Nem mindenaron keresunk-foleg ilyen rovid ido alatt- de igy is csak annak valaszolunk aki komolyan veheto(adatlap,fotok,kommunikacio).Uzenetvaltas utan telefonbeszelgetes kotelezo!Ismerkedes pentek delutan valahol egy ital mellett,az estenk igy mar szabad.......
Koszonjuk.
Sajnos az aktualis vesztes pocs aki egesz heten vetitett es lelkesedett(Es mellesleg elvette masok elol a lehetoseget akiket miatta elutasitottunk!)mikor telefonbeszelgetesre kerult a sor akkor jott ra hogy csak fulkes telefonja van es amugy is inkabb a Dallas elso 250 reszet nezi pentek este kefeles helyett.Ezert...... Pentek (azaz holnap) estere keresunk partnert budapesti biszex erdeklodesu ferfi szemelyeben az adatlapunkon megadottak alapjan ujra.A Sz...a69-be latogatunk,de szimpatia eseten privat harmasra is vevok vagyunk,sot......Nem mindenaron keresunk-foleg ilyen rovid ido alatt- de igy is csak annak valaszolunk aki komolyan veheto(adatlap,fotok,kommunikacio).Uzenetvaltas utan telefonbeszelgetes kotelezo!Ismerkedes pentek delutan valahol egy ital mellett,az estenk igy mar szabad.......
Koszonjuk.
Sziasztok.Péntek és szombat estére keresek szexpartner párokat,hölgyeket huncutkodásra.50-es ápolt ,diszkrét pasi vagyok Újpalotárol.
Sziasztok.Péntek és szombat estére keresek szexpartner pàrokat ,hölgyeket huncutkodásra.50 -es ápolt ,igényes diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok. 28 éves budapesti srác vagyok sportos-izmos felépítéssel. 25 és 52 év között keresek hölgyet szexkapcsolat céljából. A minőségi együttlét garantált, orál és aktus tekintetében sem vagyok kétperces, mindig a nő az első. Üzenetben mindenkinek válaszolok.
Sziasztok szombaton pestre látogatok, szivesen csatlakoznék hetero párhoz vagy hölgyel is szivesen találkozom,cuckold is érdekel teljesen kezdő vagyok!

Sziasztok!
Január 31-i hétvégére keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Január 31-i hétvégére keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Hello Bello!
Igényes csajos pasi vagyok
Szopok nyelem és lovaglok.
Igényes csajos pasi vagyok
Szopok nyelem és lovaglok.
Sziasztok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Szia, írtam
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 09:49

Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat Budapesten. Tanultam és van masszázs ágyam. 1,5 órás egész testes olajos sport vagy relax masszázs. Írj, ha szeretnél jönni. Akár már ma is.
Sziasztok!
Biszex férfi tagú pár ma este?
Esetleg nagyobb intim méretü férfi.
Kölcsönös szopi,illetve punciból számba,ami izgat.
Helyem van,Budapesten.
Biszex férfi tagú pár ma este?
Esetleg nagyobb intim méretü férfi.
Kölcsönös szopi,illetve punciból számba,ami izgat.
Helyem van,Budapesten.
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Sziasztok!
Ma estére Budapesten elérhető hölgy vagy hetero pár egy kis felüdítő szexre?
Részleteket privátban
Ma estére Budapesten elérhető hölgy vagy hetero pár egy kis felüdítő szexre?
Részleteket privátban
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat Budapesten. Tanultam és van masszázs ágyam. 1,5 órás egész testes olajos sport vagy relax masszázs. Írj, ha szeretnél jönni. Akár már ma is.
Sziasztok!
Tartalmas sexre keresném partnerem ma napközben!
Tartalmas sexre keresném partnerem ma napközben!
Sziasztok!
Régebbi profillal nem tudok bejelentkezni,îgy csinàltam egy màsikat.
Elsősorban párt keresnék,ahol a férfi tagot is lehet szopni/szoptatni.
Budapesteb hellyel rendelkezem,ha lehet mostanában.
Àpolt 40-es borotvált férfi volnék,vérpénisszel vagyok megáldva...+metélt
Esetleg szintén nagyobb méretű férfi min 35<
Ma/most
Régebbi profillal nem tudok bejelentkezni,îgy csinàltam egy màsikat.
Elsősorban párt keresnék,ahol a férfi tagot is lehet szopni/szoptatni.
Budapesteb hellyel rendelkezem,ha lehet mostanában.
Àpolt 40-es borotvált férfi volnék,vérpénisszel vagyok megáldva...+metélt
Esetleg szintén nagyobb méretű férfi min 35<
Ma/most
Nagykőrösön, most éjszaka autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. Reggel 04-ig üzenhetsz. Kívánom a faszt! Írj előtte és tali!
Ma valakik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 13:16
Törölt felhasználó (4765387)

Szép napot. Ma csatlakoznék párhoz. Akár nálam is van hely.