Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok
Kellemes estére keresek 1-2 férfit a kényeztetésemre,minimum magasság 180 cm!
Kellemes estére keresek 1-2 férfit a kényeztetésemre,minimum magasság 180 cm!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
Következő héten kedden keresek Dabas környékén orális partnert. Legyél méretes igényes, Mert én is az vagyok.
sziasztok! Ma is megpróbálnánk és lemennénk délután (L35bi-F45hetero)gloryba vagy Hegedűsbe, ha lenne pár/hölgy akivel osztozhatnánk az izgalmakban.
Üdv
Olyan hölgy ismertségét keresném akinek segítségre,egy férfi kézre van szüksége
Olyan hölgy ismertségét keresném akinek segítségre,egy férfi kézre van szüksége
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Unatkozó pár vagy hölgy ma este?
Nem bújtunk el!!
(Ez egy válasz xxxpar40 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 16:57

Csinos alkatú 30-40 es párokat keresünk többes tapasztalattal rendelkezők előnyben de nem feltétel. Fiúkat nem keresünk. Üdv Anita
Szuletesnapi meglepetesnek szerepjatekra(melos vagy egyenruhas megkefeli a paromat)keresek jo kiallasu ferfi(aka)t budapesti talalkozora marciusi hetvegere.Pentek delutan/kora este lenne a program.A megadott helyen kantaros munkasnadragban(tiszta,kifogastalan allapotu,csak a szituacio kedveert viselt)megjelenve felkoszontod a paromat,aki utana kielvezkedi magat rajtad/veled.
Utana elkoszonunk es vege a bulinak!Csak jo kiallasu,intelligens jelentkezoknek valaszolok,mert parom kellemes meglepetese a cel.Eletkor 30-50 ev kozott,szerszam minimum 18 cm,testsuly maximum 80-85 kg(parom nem kedveli a nagy termetu embereket).A reszleteket levelben osztom meg a jelentkezokkel,csak annak valaszolok aki a felteteleknek megfelel.
Koszonom.

Koszonom.
Párokkal ismerkednék, ahol a hölgyet izgatja ha elötte verem a férje farkát és leszopom.
Csinos alkatú 30-40 es párokat keresünk többes tapasztalattal rendelkezők előnyben de nem feltétel. Fiúkat nem keresünk. Üdv Anita
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Reptér, vagy Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy ma este Reptér, vagy Budapest és környékén?
Ma délután szauna felöntéseket tartok15.00-19.00 igy!Őrbottyán.Aki szeretne jönni,privát jelentkezzen.Meli
Sziasztok!
Fiatal 22 éves fiúként keresek ma estére partnert, partnereket.
Helyem van a 14. kerületben az Örs vezér terétől nem messze. De szívesen utazok is Budapesten belül.
Ha kérdés van, akkor írjatok bátran.
Puszi, Milán
Fiatal 22 éves fiúként keresek ma estére partnert, partnereket.

Ha kérdés van, akkor írjatok bátran.

Puszi, Milán
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből, vagy távolabbról is, helyem van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Délpesten ismerkednék hölgyel, vagy párral heteró alapon.
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk