Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés,iszogatás. A többi pedig alakul.
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Szombat éjjel Csepel környékén valaki?
Pénteken délelőtt Pesten pár vagy jó méretű faszi?
Hali
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok. Budapestről, vagy pest megyéből sportos pasi felé nyitni szándákozó párokkal ismerkednék.
Sziasztok.
Alacsony kislábú hölgyet keresek.
Imádom szèp női lábakat.
Alacsony kislábú hölgyet keresek.
Imádom szèp női lábakat.
Sziasztok!
Biszex párral barátkoznék Bp és környékén.
Tartalmas barátság a cél.
Biszex párral barátkoznék Bp és környékén.
Tartalmas barátság a cél.
Sziasztok.
Ma este Fót környékén,párhoz csatlakoznék.
Biszex is lehet.
Természetesen elhanyagolt hölgyek is nyugodtan írjanak..
Ma este Fót környékén,párhoz csatlakoznék.
Biszex is lehet.
Természetesen elhanyagolt hölgyek is nyugodtan írjanak..
Helló
Ebben a kiváló szép időben hölgy egy laza kis kalandra. Pest és szűk környékén
Ebben a kiváló szép időben hölgy egy laza kis kalandra. Pest és szűk környékén
Dányból keresek srácot még mindig!
Elhanyagolt anyukával, kalandozni vágyó nővel találkoznék Pesten 9-11 óra közt egy kis kalandozásra. Diszkréció adott 24 éves srác vagyok

Jóreggelt ma 9-11 közt Pesten Jászberényi úton taliznék hölgyek kalandra
kor nem lényeg gyeee érezzük jól egymást :*

Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék hosszú távra!!!
ennyi gyáva töketlen pasit nem hordott még a föld,Úgy kell vadászni,hogy jöjjenek swingerezni!!