Sziasztok Bp n vagy reptér szépvölgyi ma délelőtt kukkolnék , taliznék mókáznék
Sziasztok.
Március 14.-e estére keresek Budapesten szerepjátékra(melós/egyenruhás) jó kiállású biszex férfit feleségem születésnapjára meglepetésnek.Életkor 30-50 között,szerszám minimum 18cm.Csak kulturált megkeresésekre válaszolok.Csupasz intim és borostánál nem nagyobb arcszőrzet elfogadott.
Köszönöm.
Március 14.-e estére keresek Budapesten szerepjátékra(melós/egyenruhás) jó kiállású biszex férfit feleségem születésnapjára meglepetésnek.Életkor 30-50 között,szerszám minimum 18cm.Csak kulturált megkeresésekre válaszolok.Csupasz intim és borostánál nem nagyobb arcszőrzet elfogadott.
Köszönöm.
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
szégyeLlem
(Ez egy válasz szoposköcsög üzenetére (2025. 03. 05. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 23:25

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Sziasztok! Szombatra adatlapon írtak alapján keresünk!
Az vagy!
(Ez egy válasz szoposköcsög üzenetére (2025. 03. 05. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 23:25

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük.

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Ma este szívesen csatlakoznék párokhoz, akár mindenki örömére
Sziasztok!Pasi hiány miatt a szokásos swionger party lesz párokkal.Aki szeretne jönni (pár )az jelentkezzen!!Meli
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 13:04
Törölt felhasználó (4671517)

Diszkrét pippantásra pasit, én neked.

Diszkrét pippantásra pasit, én neked.

Most Dabason szopnám valaki szép farkát Passzív pasi vagyok

Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés,iszogatás. A többi pedig alakul.
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......