Pesti hölgy, vagy par ma egy kis szórakozásra ?

Csak hölgyet keresnék tartós szex kapcsolatra Pest megye. 44 éves egyedülálló pasiként.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Italian in Budapest!
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Szép napot mindenkinek.
A közelembe létesítenék az adatlapom szerint kapcsolatot.
Akár rendszeres együtlétekre is.
Párok, hanyagolt anyukák, unatkozó hölgyek, jelentkezzetek nálam bátran.
Érezzük jól egymást.
A közelembe létesítenék az adatlapom szerint kapcsolatot.
Akár rendszeres együtlétekre is.
Párok, hanyagolt anyukák, unatkozó hölgyek, jelentkezzetek nálam bátran.
Érezzük jól egymást.
nekem közel van
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
11. kerület?
Most valaki Pest X. Ker tali egy kis kalandra? Érezzük jól magunkat

Sziasztok! Ma 8 óra körül taliznék hölgyel egy kis kalandra
jászberényi uton. Helyem
Van
diszkréció fontos és adott.

Van

Péntek estére keresünk párt vagy lányt!
Budapesten
Budapesten
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Sziasztok.30-as pár ismerkedne.szóló lány,vagy pasival. Korban közel.... Cegléd közelében
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről???
Sziasztok! Ismételten megpróbálkozunk a lehetetlennel bár már kezdjük feladni a dolgot. Szóval keresnénk egy hölgyet akár hosszabb távra is harmadiknak max 50 éves korig, alkat nem számít, mi sem rendelkezünk adoniszi külsővel. Szóval ha van olyan nő aki szívesen csatlakozna egy fiatal kedves párhoz akkor írjon nekünk
Üdv:
V&M
Üdv:
V&M
Sziasztok holnap nap délelőttre keresek partnert Hatvan es kornyekerol
Hétfőn délelőtt bi autós srácnak fuvoláznék Gödöllőn.
Diszkréció maximális! 45 éves vagyok.
Privátba írj!
Diszkréció maximális! 45 éves vagyok.
Privátba írj!
Orál centrikus Bi Párral ismerkednék Budapest és környékén!