Szia!nyugatinal vagyok!szeretek szopni!
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Most a 6ban hely van ki sexelnèk velem?
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekkel ismerkednék.
Helyes,diszkrét, normális srác vagyok.
Helyem nincs,de utazni tudok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekkel ismerkednék.
Helyes,diszkrét, normális srác vagyok.
Helyem nincs,de utazni tudok.
Bp-n egy fuvart valaki?
Egy izgalmas kocsikázás?
Lányok, párok?!
Egy izgalmas kocsikázás?
Lányok, párok?!
Duplicatos Ludos naturista,wellness és swinger park szombati rendezvénye megtelt!Köszönjük aki innen jelentkezett!!Melitta
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív srácot Budapestről.
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív srácot Budapestről.
nekem okés lenne ...
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha Neked is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, akkor lehet ugyanarra vágyunk.

kocsival semmi nincs messze
(Ez egy válasz DoPeti94 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem igen, abszolút nincs messze kocsival.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Százhalombatta az környék?
(Ez egy válasz DoPeti94 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Környékről jelen
jelen
valaki Kelenföldről?
Sziasztok!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány. smile Tehát fotót nem cserélgetünk viszont minden komoly érdeklődővel hölgy tagunk kommunikál viber hívás alkalmával.( csak viberen tudunk hívni) Mivel az oldal korlátozza a küldhető válaszlevelet számát, aki nem ad viber elérhetőséget ne várjon választ. Köszönjük!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány. smile Tehát fotót nem cserélgetünk viszont minden komoly érdeklődővel hölgy tagunk kommunikál viber hívás alkalmával.( csak viberen tudunk hívni) Mivel az oldal korlátozza a küldhető válaszlevelet számát, aki nem ad viber elérhetőséget ne várjon választ. Köszönjük!
Sziasztok holgyel parral ismerkednek budapest es kornyeke es hatvan.
Sziasztok!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Szép jó napot kívánok!
Akár ma este vagy a hétvégén csatlakoznék párokhoz csak és kizárólag a hölgy örömére.
Nem utolsó sorban szívesen találkoznék egy igazán mélytorkos leányzóval.
Akár ma este vagy a hétvégén csatlakoznék párokhoz csak és kizárólag a hölgy örömére.

Nem utolsó sorban szívesen találkoznék egy igazán mélytorkos leányzóval.